Våga den rufsiga trenden

Förmodligen har ni sätt flera härliga rufsiga frisyrer i sommar. Rufsigt är nämligen den nya sommartrenden och flera och provat på den och fäst sig vid den. Även bland kändisarna så kan du se den rufsiga hårknuten på stranden och flera väljer även att njuta i en rufsig sidfläta. Alltid lika simpelt och vackert.

Trenden har tagit många med storm. Du behöver inte tänka på att ditt hår ska ligga alldeles perfekt. Det rufsiga är nu perfekt och du kan njuta av en fantastiskt härlig och lättsam frisyr direkt när du vaknar. Den rufsiga trenden passar precis lika bra hemma i soffan, som på stranden och på shoppingrundan inne i stan.

Att ditt hår är lite rufsigt gör också att det känns lätt och fluffigt. Du kan enkelt få en vacker volym i ditt rufsiga hår och ett rufsigt hår ger dessutom en känsla av väldigt naturlig skönhet. Många gånger så är det ju faktiskt det allra simplaste som är det mest vackra.

Flera av våra vackra kändisar har hoppat på den rufsiga trenden och haft ett vackert rufsigt hår på galor mm. Inte bara kvinnorna utan även männen hoppar på den rufsiga trenden. Och visst känns det lite livligare och roligare med en frisyr med fart i. Helt plötsligt så kan du faktiskt känna dig lite roligare, gladare och lite mer vild bara genom din frisyr. Dessutom kan den rufsiga frisyren pigga upp många vardagliga outfits. En rufsig frisyr och en härlig sminkning sedan är du färdig att gå och du kommer garanterat se ur snygg ut.

Bland de rufsiga frisyrerna så har flätan blivit väldigt populär. En lös, rufsig och utdragen fläta kan vara hur snyggt som helst och passar vid flera olika tillfällen. Och nu på sommaren kan du dessutom passa på att smycka din fläta med nyplockade vackra blommor för att göra den ännu snyggare.

Det bästa med ett rufsigt hår är att du inte behöver använda dig av en massa olika hårprodukter för att få ditt hår så som du vill ha det. Skulle ditt hår lägga sig ner under dagen så behöver du bara rufsa till det lite till. Om du tuperar det i hårbottnen så håller det dessutom sin volym under en väldigt lång tid så att du slipper gå och rufsa till det då och då.

Sommaren kommer att bjuda på fler varma dagar förhoppningsvis spenderade i en skön solstol vid stranden. Vad är då inte bättre än en slarvigt uppsatt hårknut som är aningen rufsig men som ändå håller hårslingorna borta från ansiktet så att du i lugn och ro kan njuta av värmen och denna underbara sommar.

Som pricken över i:et så är den rufsiga håruppsättningen perfekt för dig som vill låta ditt hår vila från starka ämnen och hårprodukter. Med en rufsig frisyr så ser ingen om din hårbotten är lite oljig och du kan utan att oroa dig låta ditt hår få en liten paus från alla medel samtidigt som du ser fräsch ut. Njut av sommaren och våga anamma de rufsiga frisyrerna. Det är definitivt värt det! Du kommer se strålande ut!