De 3 bästa torrschampo

Torrschampo är räddningen när håret behöver fräshas upp. Rätt produkt ger också volym och håret blir härligt dagen efter-strävt och lättjobbat. Torrschampo är en produkt som på senare tid har blivit väldigt populärt. De två främsta anledningarna till att använda torrschampo är:

Fräscha upp håret med torrschampo

För att fräscha upp mellan hårtvättarna och inte behöva tvätta håret lika ofta. Att tvätta håret och därefter föna sliter på håret (för att inte tala om hur det sliter på oss att kliva upp i ottan för att tvätta barret!). Det optimala är att tvätta två gånger i veckan, och däremellan fräscha upp med torrschampo. Torrschampo innehåller ingredienser som absorberar överskottsolja och ”moppar” bort den flottiga känslan. Däremot kan torrschampo aldrig djuprengöra varken hår eller hårbotten på samma sätta som ett vanligt schampo, så använd det inte som din enda rengöringsmetod. Ett bra vanligt schampo är ett måste.

Volym med torrschampo

För att få volym. Torrschampo består av alkohol och/eller stärkelsepulver som suger upp oljan som ”plattar” till och tynger ner håret.


Bästa torrschampo att köpa 2019


Batiste: Dry Shampoo Fruity & Cheeky Cherry 200 ml


Batiste Dry Shampoo Fruity & Cheeky Cherry
Batiste Dry Shampoo Fruity & Cheeky Cherry

Batiste torrschampon är det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. De är lätta att applicera och ger håret ett "nytvättat" utseende.

Dry Shampoo Cherry har en doft av körsbär.


Klicka här för att läsa merLernberger Stafsing: Dryclean Black 300 ml


Lernberger Stafsing: Dryclean Black 300 ml
Lernberger Stafsing: Dryclean Black 300 ml

Torrshampo spray som bygger otrolig volym, textur och hållbar stadga.Mattar ner fet hårbotten och fräschar upp håret mellan shamponeringar. Perfekt för de delar av håret som behöver extra volym eller en snabb uppfräschning. Passar självklart både korta och långa hår.

Sulfatfri
Parabenfri
Med svarta pigment
Mattar ner fet hårbotten.
Bygger volym
LS Supercomplex

Rekommenderas för alla hårtyper som behöver extra volym och support.Innehåller svarta pigment och passar därför mörkbrunt till svart hår.


Klicka här för att läsa merAmika: Perk Up Dry Shampoo 232 ml


Amika: Perk Up Dry Shampoo 232 ml
Amika: Perk Up Dry Shampoo 232 ml

Detta torrshampo rengör håret, skapar lätt textur och doftar fantastiskt. Ger volym, håret känns som nytvättat och blir mjukt. Passar alla hårtyper. Fri från aluminium.


Klicka här för att läsa mer