Skippa clips, använd Loop hair

Vill du ha längre hår men har inte tid att låta det växa. Du är en av många och detta kan ibland kännas som ett stort problem. Där finns flera olika alternativ på hur du kan göra för att få längre hår, helt enkelt att sätta dit mer hår. Många väljer att göra detta med clips. Men det finns även andra metoder för att sätta dit längre hår.

En metod som blivit otroligt populär är Loop hair. Flera personer använder sig av just denna sortens löshår, bland annat flera av Sveriges kända bloggare.

Hur är då detta möjligt och hur fungerar det? Jo håret fästs i ditt eget hår med en form av pärla. Håret sitter sedan ordentligt fast och det blir som om det vore ditt eget. Det känns som om allt smälter ihop och du märker knappt att där är små pärlor i din hårbottnen. Med Loop hair så kan du få den längd på håret som du vill ha och i den färg du vill ha.

Loop hair fungerar även mycket bra om du inte vill göra ditt hår längre men vill göra det tjockare. Du kan sätta in hur många slingor som du själv vill och bestämmer på så sätt själv hur tjockt ditt hår kommer att bli. Du kan få ett riktigt härligt och underbart svall med Loop hair. Loop hair hjälper dig att få det håret som du alltid drömt om. Tjockt, långt och luftigt. Det perfekta svallet som dessutom känns i princip helt naturligt.

Det bästa med Loop hair är att du inte behöver tänka på att sätta i och ta ut clips. Det sliter knappt någonting på ditt hår eftersom att insidan av pärlorna är mjuka. En annan sak som är mycket bra med detta löshår är att du enkelt kan ta ut dem ur ditt hår när du känner att du vill byta färg eller om ditt riktiga hår växt ut så långt att pärlorna börjar hamna lite långt ner.  Och skulle det vara så att du vill göra ditt hår ännu tjockare så är det bara att fylla på med fler slingor. Mycket enkelt och det tar inte allt för lång tid om man tänker på hur bra resultatet blir.

Där finns flera olika färger på slingorna av Loop hair. Just nu finns det även slingor i några olika pastellfärger. Om det skulle vara så att just din hårfärg inte finns eller den färgen som du vill ha inte finns så kan du alltid färga slingorna eller be frisören att göra det samtidigt som hon sätter dem ditt hår.  Du kommer garanterat bli nöjd med resultatet.

Nu kan du njuta av långt och tjockt hår utan att vänta evigheter på att det ska växa ut. Enkelt och hyffsat snabbt kan du få ett helt nytt utseende med enbart några slingor av hår. Kan det bli bättre? Vi tror inte det. Loop hair är definitivt en skonsam hår förlängning. Tänk på dig, tänk på ditt hår!