Nyårsfrisyr 2011/2012

Nu börjar det närma sig! Skönt att få börja om på ett nytt och spännande år. Jag tänkte visa två frisyren som är lätta, moderna och snygga speciellt för nyår och framåt!



Det är inte svårare än vad det ser ut!

- Borsta ur ditt hår ordentligt, borsta det bakåt med någon produkt som du kan ha i torrt hår. Tex. Bed head- Mega whip, Någon sorts torr vax. Man vill ju inte se svettig ut… - Gör en tofs i den höjden som du vill ha, Det är mycket trendigt i vår att ha låg knut, så varför inte inleda året med att vara inne? - Borsta i din tofs och lägg i lite silkes, eller silikondroppar för den ultimata glansen. - Beroende på hur tjockt och långt hår du har, rekomenderar jag en eller två flätor. Fläta i din tofs och snurra den sedan runt din tofs och sätt fast med hårnålar. - Avsluta med en lätt hårspray för att få ner småhåren vid pannan och öronen. Volia!



Något som kommer med stora steg är lockar! Jag tycker man ser det överallt på alla catwalks och nya kollektioner. Lockigt, lockigt, lockigt! Det skall inte vara perfekta lockar. De skall vara busigt och en aning frissiga.

- Innan du lockar ditt hår skall du alltid ha värmeskydd. Men något som är bra är att innan du fönar ditt hår, lägger du i en definerande produkt som håller formen längre, då håller även lockarna längre. - Locka hela håret, nerefrån och upp. - Spraya efter varje parti lockat. - När du lockat klart, böj dig fram och headbanga några gånger för att få en härliga fluffiga känslan. - Spraya igen och locka om eventuella slappa partier. - Det är bra att redan vara bestämd över hur du skall ha din lugg eller håret vid ansiktet innan du lockar eller fönar. Annars kan det bli svårt att ändra det sedan.

Lycka till!