Nicki Minaj

Nicki Minaj den fantastiskt vackra artisten som vågar vara sig själv fullt ut. Hon går sin egen väg och är absolut inte rädd för att sticka ut ur mängden. Hon har genom sin karriär haft flera olika sorters frisyrer och är inte rädd för att byta frisyr och färg ofta. Nicki är helt enkelt ett levande bevis på att du faktisk kan passa i alla frisyrer om du så vill. Hon har provat på det allra mesta och är inte rädd över att tänja på gränserna.

Trotts att där finns en del frisyrer som kan tänkas vara mindre smickrande så gjorde Nicki dem till hur snygga som helst. Och vad är då hemligheten bakom att hon passar i precis allt. Jo hon vågar! Hon vågar visa att det är hon som bestämmer över henne själv. Hon vågar visa världen att hon inte bryr sig om någon skulle tycka att hon såg konstig ut, utan gläds istället åt de som ger henne komplimanger. Så för att du ska klä i alla frisyrer så behöver du bara tänka på två saker. Var självsäker och ha ett leende på läpparna. Det kommer du otroligt långt på.

Nicki har många gånger kört på blont hår. Hon har dock haft flera olika frisyrer när hon var just blond. Sedan har hon också varit blond men med andra färger i håret också. Någon gång hade hon exempelvis animalprint över hela håret. Inte det vanligaste kanske men hon rockade den frisyren galant. Nicki har också ett flertal gånger haft svart hår vilket hon också klär väldigt bra i och då och då så kör hon på rosa. Allt från en riktigt skarp rosa till en lite ljusare pastellrosa. Dessutom har hon bevisat att hon bland annat klär väldigt bra i färgerna grön och blå. Frågan är om det finns någonting som inte klär henne?

Visst har Nicki provat på otroligt många frisyrer och hårfärger men det är ju faktiskt också därför som hon vet vad det är som hon passar i. Du kan helt enkelt aldrig helt och hållet veta förens du har vågat prova. Kanske har hon inte alltid varit nöjd med resultatet men hon har alltid lärt sig vad det är hon gillar att bära och hur det är hon gillar att se ut och det är mycket viktigt.

Som artist så behöver du många gånger sticka ut en del från andra runt om kring dig. Men absolut inte nödvändigtvis. Det är viktigt att vi vågar lära oss av de som vågar i princip allt att det är okej att prova nya saker. Självklart så ska vi få lov att experimentera med vårt hår. Vi ska få experimentera med både färg och frisyr. Så länge du experimenterar på ett sunt sätt och behandlar ditt hår väl så finns där ingenting som ska kunna gå fel.

Nicki Minaj är verkligen en förebild gällande att experimentera med din frisyr och hårfärg. Det viktigaste hon visar är att det visst är okej att göra hur du vill med ditt hår. För det är ju faktiskt bara du som ska trivas med det.