Miley Cyrus

Miley Ray Cyrus, som egentligen heter Destiny Hope Cyrus föddes 23 november 1992 i Nashville i Tennessee. Hon är en amerikansk sångerska och skådespelerska. Hon slog igenom med rollen som Hanna Montana/Miley Stewart på Disney Channel år 2006. Därefter gjorde hon musik till serien och gav sig ut på turné, och turnén filmades och gjordes till en film. Efter det var hon med i flera filmer, och hon gjorde även musik.

År 2010 spelade hon huvudrollen i filmen "The Last Song" och därefter spelade hon huvudrollen i filmen "LOL: Laughting Out Loud".

Miley turnerar just nu med koppling till albumet "bangerz" och turnén är igång till den 23 oktober, hon har bland annat redan varit i Stockholm och Köpenhamn. Namnet på turnén är " The bangerz tour" och det har varit väldigt mycket i media om den här turnén.

Och om Miley också för den delen, hon gick från den snälla Hanna Montana till en riktigt rebell, hon är sig själv och skiter i vad andra tycker. Nästan alla har en åsikt om hennes senaste musikvideos.

Jag tycker att Miley är hur skön som helst, hon gör precis som hon vill och det är inspirerande!Tycker hon är sjukt het i sitt korta hår! Lätt att fixa med hårgelé och lite spray.

Miley när hon spelade Hanna Montana, lite snällare look här men hon är väldigt fin i både frillan och hårfärgerna. Kommer ni ihåg vad jag alltid tjatar om? Blanda aldrig mer än tre färger när du slingar håret. Här är ett perfekt exempel på hur en bra slingning kan se ut.

Miley har även haft många olika nyanser av brunt och här piffar hon upp outfiten med en snygg snedfläta.

Vad tycker ni, är hon en inspirationskälla eller bara väldigt konstig?