Fläta bort din utväxt

Har du utväxt och är trött på den men kan inte göra någonting åt den just nu? Då har vi ett superbra tips till dig. Fläta bort den! Genom att fläta din lugg där din utväxt förmodligen syns allra mest så kan du på sätt och vis gömma din utväxt genom att göra så att andra personer inte fokuserar på dem när dem ser dig. Kanske låter det lite klurigt men det är det absolut inte. Ge det lite tid så får du till den perfekta flätan som kommer att få allas ögon bort från din utväxt.

När du gör denna frisyr så väljer du själv om du vil ha resterande hår uppsatt eller inte. Vad du gör med dina längder är helt och hållet upp till dig eftersom att vi nu tänkte fokusera allra mest på din lugg då det är den som man ser först när man tittar på dig.

När du ska göra din fläta i luggen så ska du inte göra vilken fläta som helst. Här tänkte vi nämligen tipsa dig om den inbakade flätan som gör att din lugg kommer att smälta ihop bra med resten av ditt hår. När du ska göra den inbakade flätan så kan det vara bra om ditt hår inte är alldeles nytvättat. Oljorna som bildas i ditt hår ett tag efter att du tvättat det är nämligen bra för att hålla flätan stabil så att den sitter ordentligt och inte tappar formen.

Du kan välja mellan att göra din inbakade fläta väldigt lös, mellan eller väldigt hård. Detta beror givetvis också på hur mycket lugg du har att arbeta med. Har du en kortare lugg så kan det exempelvis vara väldigt svårt att få till en lös fläta. Men oroa dig inte! Vilket som, är hur snyggt som helst.

Skulle det vara så att du inte vill göra en inbakad fläta så kan du givetvis göra en vanlig. Dock så syns utväxten aningen mer i en vanlig fläta så om du gör en vanlig fläta kan det vara bra att tupera din lugg lite för att få den rufsig och på så sätt döljer utväxten.

Ett tips om du vill göra detta till en riktigt somrig frisyr är att rufsa till ditt hår och sätta upp det i en rufsig knut där bak och sedan smycka ditt hår med blommor. Vipps så ar du en snygg sommarfrisyr eller höstfrisyr om du så vill. Smycka den precis så som du vill ha den och du kan bära denna frisyr med stolthet under flera olika tillfällen.

Detta var bara ett av alla tips på hur du får din utväxt att synas mindre och även ett litet tips på en enkel söt frisyr som kan bäras vid flera olika tillfällen. Den inbakade flätan är absolut ett bra tips för dig som vill dölja utväxten. Ibland behövds det av olika anledningar. Kanske vill du låta ditt hår vila från färg ett tag eller så vill du helt enkelt få tillbaka din naturliga hårfärg. Oavsett vilken anledning du har så funkar den inbakade flätan utmärkt.