De hetaste hårfärgerna 2015

Det nya året bjuder inte bara på nya trendiga hårstilar, utan även på härliga färgtrender som kan ge dig en helt ny look! Vi har här samlat några av de trendigaste hårfärgerna just nu som är baserat på stylisters tips runt om i världen, så allt du behöver göra nu är att hitta den färg och nyans som passar just dig bäst. Stylister brukar rekommendera att man håller sig inom 2-3 nyanser från sin naturliga hårfärg för att uppnå ett så bra och naturligt resultat som möjligt, men det går självklart att satsa på en helt ny nyans för att få en radikal förändring som dessutom fungerar! Så kolla in dessa populära färger här nedan och se om du kan hitta inspiration för din nya look.

Kastanjebrunt

När man tänker på kastanjebrunt hår är det lätt att tankarna hamnar på Emma Stones vackra hår, trots det faktum att hon nu för tiden har skaffat en lite ljusare nyans. Men hennes kastanjebruna signaturnyans är riktigt trendigt år 2015. Om du har mörkt brunt hår är det inga problem alls att be din stylist att fixa en rik rödbrun nyans, men det blir desto svårare om du har ljust blont hår, eller rött hår. Det går dock att uppnå samma resultat, men då rekommenderar vi dig att du först fyller håret med färgpigment och sedan har i kastanjeskugga. Nyansen är både snygg och passar de flesta hytyperna.

Vitblont

Som vi känner igen från förra året, så fortsätter ljusblont hår att vara på modet även år 2015. Det är inte alla som lyckas med att bära upp denna färg, men om du har hyn och budgeten för det så har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att bli vitblond än nu. Två kändisar som är riktiga fans av vitblont hår, och som verkligen klär i det är Gwen Stefani och Rita Ora. För att denna look ska se så bra ut som möjligt rekommenderar vi dig att du skaffar lite av en solbränna i ansiktet så att det blir lite kontrast mellan hyn och håret, annars är det lätt att håret och hynyansen smälter samman. Om det just nu är brist på sol där du bor så funkar även produkter som brun utan sol eller ett puder som ger en mörkare nyans till din hy. Dessutom, precis som både Gwen och Rita har förstått, så är det en bra idé att klippa en kortare frisyr, eftersom att kortare hår håller färgen bättre samtidigt som att det ger ett friskare utseende.

Varm brun nyans

Brunt hår är tidlöst och alltid lika stilrent och det gäller såklart även för 2015. Det som dock ändras med åren är tonerna och nyanserna, och i år handlar det om brunt hår med varma, gyllene toner. Tänk dig ljus karamell, varm kastanj och mörka chokladnyanser i en härlig kombination. Denna hårfärg passar speciellt bra för dig som även har gyllene toner i din hy och för dig som har en gulbaserad hy. Detta är bara några av de trendiga nyanserna för 2015, så håll dig uppdaterad för fler nyheter!