Bär din uppsättning och frisyr med stolthet

Att vara självsäker i sin frisyr och i sin uppsättning är mycket viktigt. Hur du känner dig i ditt utseende speglas väldigt ofta utåt och det är därför som det är väldigt viktigt att du trivs och känner dig trygg i din frisyr.

På galamattorna går där oändligt många kändisar, alla med olika frisyrer, hårfärger och uppsättningar. Näst intill ingen är på pricken den andres lik. Hur gör dem då för att alltid se så fantastiska ut oavsett om dem har långt eller kort hår och helt och hållet oberoende på uppsättning och hårfärg. Jo dem är självsäkra.

Rihanna är ett lysande exempel på en självsäker person som bär upp en mängd annorlunda frisyrer som om de var gjorda för just henne.

Dem vågar bära sina frisyrer och vara stolta i dem. Kanske har du lyckats göra någonting med ditt hår som du känner dig lite osäker på. Eller så har du skapat en fantastisk uppsättning men du är orolig över vad alla andra ska tycka om den. Var inte det! Så länge du bär den med ett leende på läpparna och med en stolthet över din uppsättning så kommer allt gå bra. Det är du som ska älska ditt hår och det som du gjort med det. Vad andra tycker ska inte nödvändigtvis betyda någonting men alla kommer garanterat tycka att du är fantastiskt vacker. Du utstrålar självsäkerhet och du vågar vara som du är. Hur snyggt är inte det?

Även dagens kändisar har dåliga hårdagar, gånger då det inte blivit precis som de villat hos frisören och dagar då ingenting fungerar som dem hoppats på. Men så länge det inte stör dem så stör det inte någon annan heller. Gör det bästa av situationen, men du behöver inte nödvändigtvis dölja ditt hår. Man kan skapa fantastiska saker även av det som man aldrig trodde skulle bli någonting. Prova själv nästa gång du har en dålig hårdag så ska du se. Allt är inte alltid som man tror första gången man ser på problemet. Ibland får man se på det hela fler än en gång och ur flera olika perspektiv.

Glöm inte att idag har vi fler olika hårprodukter som är en räddare i nöden. Ett perfekt exempel är torrschampot. Hur många gånger har inte det räddat viktiga dagar? Ett annat exempel är alla olika hår accessoarer som vi har. Sätt upp håret i en snabb frisyr så ska du se att den slarviga looken kan vara hur fantastisk kom helst.

Bär ditt hår med styrka och det kommer att hjälpa dig så långt på vägen. Vem säger att rufsiga hårdagar är dåliga hårdagar, och vem säger att komma försent till jobbet innebär att du kommer att se katastrof ut i håret. Allt går att fixa med vilja och envishet. Ge ditt hår en chans att glänsa och hindra det från att förstöra din dag! Inget sätter pricken över i:et så som lite självsäkerhet.

Hur var det nu? Hade du egentligen en dålig hårdag, för det ser nämligen inte ut så!