Frisörsalonger i HelsingborgVisa större karta

Helsingborg är hem för en hel mängd med olika frisörsalonger. Det finns salonger inriktade på alla möjliga olika sorters hårvård. Det finns barberare som är huvudsakligen inriktade på hårvård för män i form av trimning av skägg och mustascher men även vanligt hår, medans andra kanske är inriktade på mer kvinnlig hårvård eller andra typer av hårvård som färgning eller lockning av hår. Det finns något som passar alla. I Helsingborg finns det gott om frisörsalonger, så det bör inte vara något problem att hitta en som man trivs hos om man bor där.

Priserna kan variera väldigt mycket hos olika salonger,ofta beroende på en mängd olika faktorer. Till exempel kan läget påverka, om de har en lokal mitt i stan så har de högre hyra än de som ligger i utkanten av stan och har ofta därför högre priser. Vill man ha specialvård kostar det ofta också mer. Den billigaste frisyren är generellt sett om man vill raka eller snagga sig, då det är lättare för frisören eller frisörskan att köra med maskin än med sax, och det går dessutom oftast fortare. Det är på många ställen lite dyrare för kvinnor att klippa sig då de generellt sett har längre hår än män.

En klippning kan kosta runt en hundralapp på ett av de billigaste ställena, medans den på andra sidan av spektrumet kan kosta över tusen kronor på ett av de dyraste. Man får helt enkelt känna själv vad man tycker det är värt att betala. Om man bara ska snagga sig så kanske man går till ett billigt ställe, medans man om man ska på nån fin tillställning eller liknande kanske väljer ett dyrare.

I Helsingborg finns det massvis med frisörsalonger. Om du bor i Helsingborg och letar efter en frisör så kommer du definitivt kunna hitta en som du trivs hos.